Inreda husets källarutrymme

4 maj

En källare är en oupptäckt skatt i hemmet som kan göra eller bryta en försäljning. Medan många människor är trötta på källaren som renoverings projekt som aldrig blir klar, många andra letar efter en lösning på problemet. Här är några idéer för att komma igång:

Källare är livsrum. De är varma och ombonade, men mörka och fuktiga. Så, om du vill att din källare ska bli en beboelig plats, måste du göra det till en. Men hur? Först, ta hänsyn till din personliga stil. Källare är tänkta att vara lyxiga och roliga, så dekorera dem bör vara en glädje. Gör rummet ljust och luftigt, och arbeta i tillbehör och accenter som gör det inbjudande och varmt. Tanken är att öppna upp utrymmet, vilket gör det mysigt, luftigt och inbjudande till alla i hushållet, även om de planerar att bara sitta och koppla av i soffan. Dra nytta av naturligt ljus och gör rummet ”andas” med ljus och växtliv. Men när det gäller att få rätt belysning, använda lampor som reflekterar från golv, väggar och tak. Om det finns en öppen spis eller en hel del naturligt ljus som kommer in, bör lamporna placeras mot riktningen av elden. Men om utrymmet är mörkt och skuggat, med hjälp av lampor med spotlights och vägg lampetter kommer att lysa upp platsen.

Forma planlösningen inredningsmässigt

När du designar en dramatisk ingång, gå inte alla ut. I själva verket är det här de flesta människor kommer att misslyckas. Bara gå till en attraktiv entré med en touch av klass och en antydan till nyckfull. Använd färska blommor och växter för att dekorera din entré, eller använda djärva texturer. Målet är att göra rummet till en fristad där du kan dra dig tillbaka till och koppla av. När du har listat ut vad den allmänna layouten och färgschemat för utrymmet kommer att bli, börja utforma planlösningen. Välj en design som speglar det övergripande temat i huset, som mattor eller växter. Hitta ett sätt att knyta alla bitar tillsammans med samordnande kuddar och gardiner.

Kom ihåg att ett litet rum inte nödvändigtvis är tråkigt. Det kan vara en mysig, bekväm plats. Så, innan du börjar din design, fokusera på vad designen kommer att medföra för området. Din inredningsarkitekt kommer att kunna ge dig förslag på vad rummet kommer att föra till huset och till de potentiella köpare som besöker ditt hem. Var inte rädd för att ta några av dessa idéer och förvandla dem till din egen design. Det hjälper dig att känna dig mer bekväm och upphetsad över att designa din nya källare.

Så, när du har haft lite tid att skapa en design som matchar dina behov, schemalägga ett besök med en designer och komma igång. Du kan börja med en del grundläggande planering och sedan lägga till element under projektets gång. Nu när du vet vad du ger dig in på, se till att du förbereder dig mentalt. Medan du designar din källare, kommer du att lära dig en verklig känsla för vad som krävs för att ha en källare hem. Så se till att du gör ditt bästa.

Besök denna sida rorocchvatten.se om hantverkstjänster mer information.